Chrome Pointer

Kände mig typ lite tvungen att göra något sånt här







Ava Nightroad

Fantastiskt! Lade märke till att de lyckats med storleken på hästen, den är verkligen i rätt skala med hur en vanlig ryttare ser ut ovanpå ett svenskt halvblod. Något som är helt åt helskotta i SSO, haha - syftar på storleken på morganhästarna, halvbloden, ja alla av starthästtypen.
Proportionerna på de här hästarna är väl hyfsade, lite framtung ^^ Synd bara att de rör sig väldigt stelt. Det har ju verkligen SSO lyckats med, jag vet att Pixar Tales sökte animerare med erfarenhet av motion capture. Frågan är om de använt den tekniken på hästar i spelet eftersom de har lyckats så bra med hästarnas rörelser? Kanske lite svår uppgift att släpa in en häst på kontoret och börja koppla upp den till massor med sladdar...hmm...kanske inte.
Men fantastiskt fint spel. Det enda jag inte gillar är typsnittet på texten som dyker upp i spelet. Ser väldigt billigt ut ^^

Svar: Finns delar jag spelet jag älskar, finns fler saker som jag tycker mindre bra om. Hästens korta galopp tycker jag är trevlig - kanske lite tung ja, men jag uppskattar att den nästan går i form. Och det är ju så att vi SSO-spelare är rätt bortskämda med hur hästarna rör sig (t ex. hästarna svänger väldigt smidigt då de även ställer och böjer sig, något som nästan är unikt för Jorvikspelen), så jag stör mig på hur rakt och hackigt hästen svänger. Nu laggade spelet lite medan jag spelade i (15 FPS i vissa scener), men ändå.
Oavsett vad måste man ju erkänna att de har lyckats med miljöerna. Havet och vattenfallet är ju helt sanslöst, och jag älskar att alla lövverk faktiskt vajar i vinden.
Esmeralda Silverforce

Sandy Darkfall

Asså jag har också Penny girl :D
Men jag förstår inte vart dom skäckade häst versionerna kommer ifrån. Har aldrig sett dom P..P <3

Svar: Episod 3 och 4, i de första två episoderna har man bruna hästar!
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Sjukt vackert spel så det finns inte alltså! :o

Svar: Visst är det? Jag älskar vattnet!
Esmeralda Silverforce

Lara Mcfield

Åhh hade verkligen velat spela det spelet, men mitt har slutat funka bara nåt halvår gammalt :c

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.