Chrome Pointer

...

   Pappa: Kul att du fått fast anställning.
   Lillebror, elva år: Ja då jag blir stor vill jag också ha tandställning.
   *crickets playing*
   Jag: Wait whut?
   Lillebror: Tandställning!
   Jag: Det ska du visserligen ha men jag tror inte att det var det du menade vännen...
   Pappa: FAST TANDSTÄLLNING HOHOHO
 
   ...den här familjen. Jag träffar inte min bror så ofta men han kommer alltid med någon felsägning som är otrolig. Söta unge.
 
 
 
 
   Jag tänker sätta mig denna fina kväll och spela hästspel. Vet inte vad jag ska ta för något haha, har dock inte spelat Springdale på länge? Minns inte ens om jag hann bli helt färdig med spelen. Det jag tyckte var roligast med Springdale var att Pixel Tales (SSO's utvecklare) utvecklat spelserien, men man kan ju inte påstå att de var lika bra som SSO. Men, why not liksom? Kan vara kul att testa igen.
 
   Ni ser ju hur bildkvalitén blir, det ser ut som att jag fotat den här bilden med mobilen då den är fotad i Fraps som alla mina andra bilder...


Fiona Underland

Vet du, det finns en stad i delstaten Arkansas, i USA, med omkring 75 000 invånare, som heter just 'Springdale'. :3

Zoe dolphinborn

jag har spelat springdale säkert 4 gånger xD älskar de spelet!

Selma Frendtree

på din bild ser det likadant ut som Sso fast med dålig grafik om man kollar på hästen, träns , shabrak (stav) och sadel.

Matilda Greenfield

Fiona, jag tror att spelen utspelar sig i just ''Springdale'' :) Btw, Esme skulle du kunna göra en Ride-trough av Springdale-spelen efter att du är klar med Pennygirl-spelen? Älskar verkligen din blogg Esme! Håller på att kolla igenom alla dina inlägg! :*

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.