Chrome Pointer

Lär dig Webbdesign - Egen muspekare

   Ni har nog lagt märke till att jag har en "egen" muspekare på min blogg, istället för den gamla klassiska. Jag har plockat hem den muspekaren från Cursors-4u.com, där det finns ett gigantiskt urval av muspekare. Det är bara att leta upp den pekare man helst vill ha, klicka på den och klistra in en av koderna som dyker upp i antingen stilmallen eller kodmallen på sin blogg. Instruktionerna är på engelska men det är bokstavligt talat bara en mening man behöver förstå.
 
   Bra att tänka på:
  •    Det kanske är kul med en muspekare som rör på sig; men se upp så att den inte blir jobbig att titta på.
  •    Välj helst inte en muspekare som är för liten. Det ska inte vara svårt för dina bloggläsare att orientera sig!
  •    Undvik muspekare med väldigt skumma former utan att inkludera någon slags pil. Det kan bli svårt att använda den.
  •    Välj en muspekare som fungerar bra ihop med ditt bloggtema. Du vill antagligen inte ha en snöflinga som muspekare om det är sommartema på bloggen.


Rebecca Puppyhome

Det här går inte bra för mig cx Jag provade gå in på sidan och hittade en mus jag gillade. så jag kopierade "koden" och la till den i min stilmall, men det ända som hände var att den gamla musen var kvar och hela min design typ "förstördes"? Vad gör jag för fel? xD har läst igenom varenda kapitel nu men inget du har skrivit har funkat för mig, heh

Svar: Olika designer ser olika ut och olika koder kan ta ut varandra. Om man aldrig någonsin har kodat förut ÄR det svårt, och vissa designer är svårare än andra att lära sig. Det är väldigt mycket matte och logik i kodning och man behöver mycket träning innan man kan läsa en kod och verkligen förstå den. Om du vill testa lite själv på en sida med många hjälpavsnitt kan du kika in här: http://www.w3schools.com/html/
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.