Chrome Pointer

Vecka 1 är färdig

   Två timmar och 45 minuter, asså herregud vilket långt spel det här är... hade inte räknat med att det skulle bli så här långt, jag är ju inte ens en fjärdedel igenom spelet...
 


Amanda

Haha åh! Köpte Horsez aka Pippa Funnell (varför har de spelen flera namn??) "Secrets of the ranch" när jag var 12-13år och tyckte det verkade skitkul, det var inget spel man klarade ut på en dag. Men shit var svårt det var med engelskan då..

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.