Chrome Pointer

Nyfiken

   Vilket är det svåraste hästdatorspelet ni har spelat?
 
   Jag tycker att både Horsez och Ride är riktigt svåra, så det är nog ganska jämställt mellan de två - Ride hade jag nog kunnat spela ut om jag inte tyckte det var så frustrerande så att jag bara sitter och svär och har lust att kasta datorn genom fönstret. Horsez å andra sidan spelar jag väldigt gärna trots att det är svårt!
 
   Sen är Horsez också ett av de vackraste hästspelen jag vet!


Ava Nightroad

Horsez helt klart! Skrev förut att jag gav upp ca tredje veckan, och detta var för flera år sedan. Sedan blev jag sugen att spela det när jag sett dina ridetroughs. Så jag installerade det igen förra veckan, och klarade det! Wohooo :)

Spoilers!
Att hitta den röda stenen var det första problemet jag stötte på men då hade jag redan snubblat över den dagen innan och tyckt "den här stenen ser inte ut som alla andra stenar".
Sedan den förjäkliga lägerelden. Då tänkte jag "om jag var en spelprogrammera med sadistiska tendenser, var skulle jag gömma nästa ledtråd. Nej men skämt åtsido :p Även där fick man försöka hitta jordhögar som inte såg ut som alla andra jordhögar. Den meningen beskriver nog bra hur svårt detta spel är :D

Svar: Nä det är helt sanslöst hur svårt det där spelet är, inte konstigt att jag hade problem med det då jag som barn försökte navigera mig runt!
Esmeralda Silverforce

Sofie Dolphinknight

Jag har bara spelat ss-spelen och ride... Det svåraste där kanske var vinterryttaren eller nått^^

Nadia Moonnight

Ride är nog det klart svåraste hästspelet jag har spelat. Jag har dock spelat det på Wii men jag antar väl att det inte är någon större skillnad mot datorspelet.
Jag minns när jag fick det i födelsedagspresent med jag blev så trött på den där gubben som gav tips (han sa bara att jag gjorde fel) så då vägrade jag att spela på flera månader. Jag var dock ganska liten då, hehe.
Nu har jag efter några år börjat spela det lite så och då, men jag är fortfarande på nybörjarnivån på dressyren och jag har inte vart i någon stor hoppfinal sedan jag kom till en stor tävling och blev så uppspelt att jag trillade av vid första hindret...

Julia Forsbacka

Åh, jag älskar Horsez, men mitt spel funkar inte på någon dator här hemma längre... Det gör mig så länge, det spelet är helt enkelt bäst!

Emilia

kan inte spela horsez för det e på nå annat språk o vet ej hur man gör för att ändra till svenska + så när ja skapa ett konto så funkar det inte men skulle vella prova ride men hittar inte spelat så vet nån hur jag ska skriva det?

Svar: Jag har inte en aning om vad du pratar om - inget av de spelen kräver att man skapar konto.
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Jag har faktiskt laddat ner en demo an Ride! Equestrian Simulator och det är så FÖRBANNAT svårt! Men jag älskar det <3

Sigrid Winterdotter

Satt och letade efter hästspel och jag hittade Ride! Equestrian Simulator för FEMTON KRONOR!!!!!!! Hur jävla billigt är inte det?????? AAAAH

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.