Chrome Pointer

Mer från Penny Girl

   Har börjat med terrängritt och börjar lära mig att arbeta med kameran för att få bra bilder... riktigt häftigt spel, men jag tycker det är liiiite svårt... (sen hade jag velat ha en annan häst, har fått använda mig av två bruna... hade gärna haft en annan färg, för bruna hästar ser lätt så himla tråkiga ut i spel!)
 
 
 
 
 


Ava Nightroad

Jävlar vad snyggt spel! Det måste vara det från gamla Polluxklubben? Jag laddade ned demot men det var otroligt buggigt så jag struntade i att köpa den boxen. Minns att trailern inte var särskilt lockande heller. Men ångrar mig lite nu, sådär 5 år senare! :)

Svar: Det är från Penny Girl, den nuvarande Polluxklubben. Jag vet absolut ingenting om spelet i helhet, jag hade bara turen att få tillgång till det hela!
Esmeralda Silverforce

Lara Mcfield

Gillar det spelet en hel del, fast skivan har hakat upp sig så det går inte att spela längre för mig... Terrängritten tycker jag är galet svår och stör mig något enormt på att hästen är stel som en pinne. Annars tycker jag det var jätteroligt!

Mandy applepie

Jag har det men min kod från 1an 2an och 3an är borta jag har bara fyran :( skulle du kunna säga koderna i ett inlägg eller något, så fler kan spela?

Svar: Jag trodde det var individuella koder?
Esmeralda Silverforce

Charlotte Mcdotter

Jag har också pennygirl spelet och behöver dom där dumma koderna för att kunna spela. :(

Mandy Applepie (igen)

Nej alla har samma kod tror ja

lily winterstar

Alla speldelar borde ha samma kod, för att trycka upp massa kort med olika koder åt alla medlemmar tror jag skulle vart lite för jobbigt för dem, men däremot ska man ju typ "logga in" (elr nått, länge sen jag över huvud taget startade spelet) med sina medlems uppgifter i klubben, asså medlems nummer osv.

Freya

hej du är en jätte bra person!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.