Chrome Pointer

Kämpat så mycket

 
  Jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till med Horsez... har kommit fram till att problemet uppstår då jag har sparat filmen i Windows Movie Maker, för då går den inte att spela upp alls. Något om kryptering - men jag har gjort exakt samma saker som jag har gjort med alla mina andra videor... usch, jättejobbigt och jättetråkigt är det.
 
   Jag satt uppe och panikade över det här långt in på natten, får se om jag lyckas lösa problemet idag - annars blir det helt enkelt inte några filmer alls :c


sofie sweethill

hoppas det går att fixa!
du är bäst <3

Ellie Swiftfield

Detta problemet hade jag i början.
Jag tror jag vet vad du gör fel.
Om du vill kan jag hjälpa dig, lite för svårt att förklara såhär, men annars kan du kika mig på "Ellieswiftfield" så försöker jag förklara där. /kram Ellie

Svar: Men nu har jag ju postat två videor så att man klart ser att jag inte har problemet längre?
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.