Chrome Pointer

Wihihihi

   Idag har jag varit hemma. Jag är inte sjuk, däremot vaknade jag och kände att jag verkligen inte pallade med skolan idag. Jag har haft en rätt skön dag framför datorn och jag har fått gjort lite saker, vilket är väldigt skönt.
 
   Det har blivit mycket Wiki-pyssel. Har gjort allt från rättat stavfel till att starta nya sidor, och dessutom kom vi nu upp i över 800 sidor! Så sjukt nice! Jag räknar med att vi kommer upp i 900 efter att ha upptäckt nya grejer i Skördebygden - alla nya platser, nya människor och nya tävlingar blir ju ett antal sidor bara det.
 
   Fick hem ett nummer av Häst & Ryttare - vet inte varför jag får den fortfarande, tror inte att jag är inskriven i någon ridklubb. Ni som följer mig på Instagram har sett bilden därifrån - jag råkar vara med på reklamen för Nybyggets ridläger (y) En av mina favoritbilder, fotad av en av mina bästa vänner, från ridlägret 2012. Samma bild användes även förra året, det är lite kul ^^
 
   Sen har jag korrekturläst ett antal kapitel från Vinterryttaten och langat upp dem. Känns skönt att ha det gjort nu så att jag inte behöver ha dåligt samvete över att ha övergivit projektet, hehe. Hoppas att det uppskattas! Ska försöka lägga upp mer kapitel snart, antagligen på höstlovet om jag kommer ihåg.
 
   Som sista grej har jag gjort en ny "Spoiler"-skylt som ska användas med min kommande bloggdesign. Jag är nöjd, och tror det här kommer bli jättebra ^^
   Sådär blir det alltså :) (Skylten gäller självklart inte just nu, hehe)
 
   Förutom det så har jag hunnit med dagens uppdrag på SSO också. Jag har inte räknat så noga på saken, men jag tror att jag kommer bli beundrad med Åskviggen inom en vecka, vilket är riktigt nice :D Jag tycker faktiskt att sprickorna är riktigt roliga, men det tar ju ibland lite tid att kuta fram och tillbaka emellan dem. Nejmen det blir jättebra, så man kan fokusera mer på fisket och Skördebygden.
 
 
   Det var typ det. Jag är nöjd med dagen, nu sätter jag mig och tittar på Castle ^^


Siri

De nya kapitlerna(eller vad man säger) var awesome! :D

Svar: Vad roligt att du gillade dem :D Personligen gillar jag kapitlet "Gilly, Milly och Kevin" väldigt mycket - det var väldigt roligt att skriva ^^ (vilket kanske märks på hur långt det är, hehe)
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Heja Esme du e bäst, det e du som skriver mest 8D

Stephanie Snowhall

Hej! Jag hittar inte bilden o.o

Svar: Bild? Va?
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.