Chrome Pointer

Blandade bilder

   Esme & Pichu
 
   Esme & Clover
 
   Esme & Jazz
 
   Esme & Sadrak
 
   Esme & Erinys




Sommaren är typ här!

   Det är så himla varmt nu! Skönt och lite jobbigt på samma gång.
 
   Jag börjar bli lite friskare, men jag är inte frisk. Spenderade en dag på akuten i helgen då mina symptom blev väldigt dåliga, men det ska tydligen inte vara något fel på mig alls - höh, säg det till min hosta.
   Jag har väldigt mycket att göra på jobbet och försöker vila så mycket som jag kan på fritiden eftersom kroppen uppenbarligen inte mår så bra. Spelar inte så mycket spel just nu, men slötittar lite på serier och försöker läsa lite böcker ibland. Just nu mår jag rätt bra av att röra på mig lite lagom, så jag går mycket i skog och mark med hunden - undviker dock skog-skog just nu och går mest på vägar, för att vara på säkra sidan och inte möta huggormar.
 
   Nu kommer ju en långhelg på torsdag, och jag hoppas komma ikapp lite med resten av livet då jag är ledig!
 
   Foto från mobilspelet Abyssrium Pole, som jag spelade mycket en period för ganska många år sedan. Bilden har sedan legat i en bildmapp och stirrat på mig länge... ^^'




På uppsving!

   Min hosta börjar lugna sig, jag har fått astmamedicin (som hjälpt rätt bra) och nu klarar jag av att motionera lite lagom utan att typ dö då jag kommer hem. Nice!
 
   Jag går på semester om en och en halv vecka. Inte optimalt att jag varit sjuk och jag är superstressad med jobbet. Just nu har jag tagit en paus från YouTube för att vila upp mig, men jag har lite videor inspelade jag borde redigera och bara släppa. Just nu är Cassie Castleton ute på äventyr i Jorvik City, och jag tror faktiskt att det blir nästan 10 avsnitt där innan hon åker hem till Silverglade.
 
  Så det händer inte mycket här - men jag lever fortfarande. Lovar!
 
   Bild från Rival Stars Horse Racing, som släppte ett photomode för bara några dagar sedan!




Vilken kass månad

   Har varit sjuk typ hur länge som helst vid det här laget. Den här veckan är första gången jag tagit ut sjukdagar för jag har varit frisk nog för att sitta still vid datorn och jobba, men senaste två dagarna har jag legat och sovit nästan hela dagarna. Mår mycket bättre nu och räknar med att jobba igen i morgon. Har varit sjuk i ca 6 veckor och jag tror att jag hade maximal otur med en inflammation som sammanföll med nedsatt immunförsvar och sen pollensäsongen...
 
   Förra helgen var det Eurovision och det var en wild ride som vanligt. Sjukt kul var det, även fast jag fick sitta hemma ensam trots att jag från början hade planer för finalen. Ingen är förvånad över att Ukraina vann, jag är nog ändå lite förvånad över att det gick så bra för Spanien. Självklart är ingen förvånad över att Tyskland kom sist (igen). Min höjdpunkt för kvällen var nog ändå Mikas mellanakt - sekunden jag hörde att han skulle programleda var det enda jag tänkte på att få chansen att höra Grace Kelly i Eurovision. Wish granted!
 
 
 
   Jag har inte spelat spel på några dagar eftersom jag mest legat i soffan eller sängen och vilat. Har inte riktigt lust att spela något alls nu heller, haha. Känner verkligen att jag vill ha en tv i sovrummet i mitt nästa hem, så att jag kan ligga och slöa i sängen och spela Nintendo Switch...
   ...och på tal om nästa hem ska jag på lägenhetsvisning på söndag. Eller måndag. Går nog på båda. Det är två hus bort och jag hade egentligen tänkt mig en grannförening, men lägenheten ser jättefin ut och är i min prisklass (och INGLASAD BALKONG!!!! Precis vad jag vill ha) så jag ska gå och titta. Vet att just den mäklaren ofta lyckas få upp priserna högt i budgivningen (har snart träffat vartenda mäklare i området lol men jag var med i en budgivning på en lägenhet han hade hand om för några år sedan) så jag vågar inte hoppas på för mycket, men titta kan man!
   (Kommer ni ihåg den sunkiga lägenheten jag tittade på för några månader sen? Den här superfräscha och fina lägenheten jag ska gå och titta på har ett utgångspris som är 300 000 kr lägre än den sunkiga läggan...)




Det här med hälsan går dåligt

   Har någon slags allergi/förkylning som inte vill ge med sig. Jag minns att jag var jättesjuk under en lång period förra våren, så det är nog samma sak nu. Kroppen kan inte hantera naturen just nu.
 
   Min vecka fick en oväntad tvist i måndags då jag flyttades över på ett oväntat jobbprojekt som behövde mer folk. Jag crunchade igenom en stor del av arbetet i tisdags och kunde ta det lite lugnare under resten av veckan, vilket var välbehövligt eftersom jag är "sjuk" typ varannan dag. Tack och lov för att jobba hemma, och kunna sitta i lugn och ro och ta sig igenom arbete då man orkar med och därmed inte behöver ta ut sjukdagar så länge som jobbet blir ordentligt gjort.
 
   I onsdags släpptes Paso Finon i SSO. Jag var inte jätteimponerad då jag hörde att rasen var inplanerad, men vad jag ÄR jätteimponerad av är teamets arbete med hästen. Redan från de första bilderna in progress kände jag att hästen skulle överträffa förväntningarna jag hade innan produktionen startade (vilket inte alls beror på min tro på mina kollegor, utan mer mitt intresse för hästrasen). Den är otroligt snygg, färgerna är magiska och den rör sig fantastiskt. Jag hade nog gärna velat ha en väldigt vit skimmel, men jag älskar den apelgrå. Jag köpte fem färger just nu och jobbar med apphästen. Har dock lite buggar kring appen, men jag vet att appteamet redan arbetar på att lösa dem, så hästen kommer hem till mig förr eller senare.
 
   3D-rendering av Paso Finon, gjord av mig för mina egna sociala medier. Alla assets och allt arbete bakom bilden tillhör Star Stable.
 
   Jag tror att jag ska försöka vila mig genom större delen av helgen i hopp om att må lite bättre snart. Min hosta är inte nådig...





Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.