Chrome Pointer

Personliga rum

   Både Lisa och Linda har visat upp sina egna rum i sina hem i SSO. Jag undrar om vi en dag får se Alex och Annes hem i Jorvik City - föreställer mig att Annes föräldrar har någon slags herrgård á Malfoy Manor och att Alex hem är lätt fallfärdigt men att hon har ett rum någon annanstans där hon spenderar mest tid. Har ni någon inre bild över hur deras hem skulle se ut?
 
   Linda i sitt rum




Nu är sommaren över

   Det finns ingenting som säger att sommaren är slut så som då jag åker hem från mitt sommarjobb. Jag startar varje sommar där och är med då hästar tas emot för en ridlägersommar och avslutar varje sommar med att vara med då de skickas iväg igen. Det är underbart att ta emot hästarna och lite sorgligt då de åker iväg. De senaste dagarna har jag sett 14 hästar lämna gården och har själv lastat ett par av dem på transporterna. Den stora trösten är att jag kommer se nästan allihopa igen nästa år om allt går som det ska.
 
   Jag är alltså hemma efter min sista semester (men kanske tar ledigt för att åka iväg till samma gård någon gång i vinter) och jag börjar jobba igen på tisdag. Så värt att ha måndagen ledig! Kommer mest tvätta, städa, promenera hunden och försöka ladda upp de videor jag skulle ha laddat upp innan semestern men inte hann med ^^'
 
   Spännande saker hände i SSO medan jag var borta, så jag måste börja spela ikapp också. Är jättetaggad, ska bli kanonkul!
 
   Ska bli spännande att spela igenom de nya huvuduppdragen!




Ett sista ryck!

   En vecka kvar innan nästa semester! Är lite pirrig och lite stressad inför att lämna stan, men det ska bli skönt då jag äntligen är där. Tror jag kommer ta tåget den här gången, och det blir första gången min hund åker regionaltåg. Jag har åkt tåg hundratals gånger själv så det borde väl inte blir FÖR trassligt att göra samma sak med en Corgi i släptåg...?
 
   Förra veckan köpte jag en Apple Pencil, och sen köpte jag GoodNotes till min iPad och sen köpte jag en kalender jag importerade i GoodNotes... my gosh jag är KÄR. Är helt besatt av att leka med GoodNotes, och pennan i sig är magisk. Att jag väntade såhär länge! Nästa inköp blir ett tangentbord till paddan för ännu bättre kalendernavigering. Jag brukade ha papperskalendrar men i längden är det här mer hållbart, och det blir snyggare och roligare.
 
   Jag har ju haft en extra hund hemma i några veckor och jag lämnade hem honom igen igår. Fick några fina små gåvor från hans familj som tack för att jag haft honom i strax över tre veckor och jag missade att öppna en av gåvorna fram till tidigare idag, då jag insåg att det var ett rätt saftigt presentkort hos lokala djurbutiken. Vilken tur för mig som nyss fått slut på allt träningsgodis till hunden, och dessutom fyller min vovve år i augusti och jag har lovat henne en ny leksak (vi brukar satsa på ny leksak till jul och till födelsedag, så att mitt lilla hem inte drunknar i hundleksaker), så det passade jättebra. Borde egentligen köpa ett extra halsband också - insåg under den senaste månaden hur BRA det är att ha dubbla uppsättningar av all hundutrustning då hunden som var här tillfälligt fick låna Eiras halsband (han hade bara en sele med sig) och därmed hade jag inget halsband till Eira, utan hon fick gå i retrieverkoppel. Skulle vilja ha ett halvstryp helt i tyg, då jag idag har ett i läder/kedja. Eira måste ha halvstryp eftersom hon kan slinka ur halsband typ hur lätt som helst, så jag vågar inte ha henne i något annat.
 
   Och det är väl vad som hänt sedan sist! Idag har jag städat hemma (behöver fortfarande skura dock) och badat hunden eftersom hon fäller något nedrigt. Nu ska jag göra en kopp kaffe och sen spela in några nya videor, ska bli kul!
 
   Köpte förstås den här skönheten sekunden den släpptes i SSO i onsdags. Vilken stjärna!




Den nya Shirehästen

   MAGI. ♥
 
   Athos





Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.