Chrome Pointer

Helgen börjar först när...

   ...chattprogrammet vi använder på jobbet dött ut och jag stängt ner min chatt-, mail- och kalenderflik i webbrowsern. Och sen alla miljoner dokumentationssidor jag har uppe för att hålla koll på vad jag gör - men bara genom att kika på verktygsfältet märkte jag nu att jag fortfarande har spelmotorn uppe och igång. Hehe.
   Just idag följdes jobbet av fryspizza och senaste säsongen av Disenchantment. Eller rättare sagt, jag tittade på typ tre avsnitt efter att först ha tittat på de två avsnitten av Wandavision som släpptes idag. Ska bli spännande var Disney och Marvel tar sina nya serier, men jag hade verkligen önskat fler avsnitt direkt. Man blir lite bortskämd då man är van vid att kunna bingewatcha saker, men jag föredrar absolut den upplevelsen. Mina två senaste bingewatchs var först The Crown och sen Bridgerton, men just nu har jag inte riktigt något utöver Disenchantment. Passar iofs bra eftersom mycket videojobb följer! Sen är det ju Mistfallpremiär i morgon. Jag har fått se alla avsnitt men jag är fortfarande taggad, särskilt på att få höra vad alla ni tycker om serien.
 
   Valpen har bara två valptänder kvar att tappa, vilket är skönt för att jag 1) är slutkörd av att bli biten med nålarna till valptänder, har längtat så mycket efter de mer trubbiga tänderna, och 2) varit rädd för att man skulle behöva åka in och dra valptänder. Hände hunden vi hade då jag var liten och jag vill inte ens se en veterinär innan nästa vaccination efter den här hösten. Inget ont mot dem haha, men valpen är en oturskorp.
   Just i morgon ska vi ut på en långtur i skogen innan frukost, vid hemkomst bakar jag scones (vilket är min nya helgtradition and I regret nothing) och sen sover valpen i några timmar medan jag börjar jobba med videor. Det är så sjukt kallt ute nu så de senaste dagarna har vi hållit oss väldigt nära hemmet men gärna i djupsnö, så det blir mycket hoppandes i snö för valpis trots att vi inte går några sträckor värda att nämna. Och stopp alla poliser där ute, jag orkar inte höra en till människa som ska klaga över att valpar inte ska röra på sig. Valpen går då den orkar, om den blir trött blir den buren. Ut med på äventyr ska den banne mig ändå, och vem tusan bygger muskler utan att röra på sig?
 
   Jag har bestämt namn för huvudkaraktären i omstarten av SSO Ride Through. Yes, jag kommer börja om, efter... är det sju år vi varit igång? Hujedamej. Trot eller ej men jag tror inte det kommer ta lika lång tid att komma tillbaka till samma tidpunkt, haha. Spelet har en annan slags röd tråd idag och jag tror det kommer ge videoserien ett bättre flyt, och jag kommer också lägga upp videorna på ett sätt ni inte är vana vid att se hos mig. Videoinspelningarna startar inte förrän i februari because of reasons, men jag har mycket att preppa innan, som lite ny grafik och lite manus till annat som kommer runt om. Dessutom är det SSO som jag tycker är roligast att spela in, så det är bäst att jag förbereder mig med andra inspelningar så jag kan fokusera mycket på det sen!
   Det kommer bli galet kul och det känns särskilt bra att få starta lite på ny kula eftersom... well, sju år är rätt lång tid. Att få göra om och göra rätt (eller mer rätt) är kanske lite det jag behöver i den aspekten?
 
   Här har ni en sneak peek på en video som faktiskt redan är i produktion...






Judith Beetleblanket

Kan det vara en uppdaterad karaktär? ;)

Svar: Ja självklart avslöjar jag Star Stables största uppdatering på många år i ett blogginlägg.
Nej, uppdaterade karaktärer ligger väldigt långt fram i tiden.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.