Chrome Pointer

Russen är här ♥

   Jag vet inte hur många gånger jag svurit över små envisa russ som man ska försöka få lite ordning på (oavsett om man själv sitter på ryggen eller om man ska hjälpa ett barn manövrera ponnyskrället), men samtidigt har jag så enormt mycket kärlek för gotlandsrusset. Jag lärde mig rida på russ och har fortsatt arbetat med de små grisarna ända fram till idag, sjutton år efter att min ridkarriär startade. Nu äntligen finns de i Star Stable och jag köpte genast två. Den ena utan att ha minsta namnidé, haha. Jag köpte linfuxen för att ersätta min gamla ponny Pretty, en Jorvikisk ponny som ägts av Esme sedan tidernas begynnelse. Jag köpte även den ljusbruna och kommer säkerligen köpa fler vid senare tillfälle. Älskade små russ, är så glad över att de är här ♥
 
 
 
   Jag har också köpt på mig en miljon grimmor och börjar dela ut dem bland mina hästar. Alla hästar ska ha en egen grimma, helst i egen färg, men nu får många dela på "sina" färger eftersom vi inte har nog många grimmor i spelet. Superkul och de är så himla fina, även de magiska hästarna i typ matchande färger. Vill ha fler och fler grimmor men är glad att vi äntligen fick in vanliga engelska grimmor i spelet.
 
   Har ni köpt ponnytroll och grimmor?






Lottie Snöfödd

Ja, det trillade in ett par, och grimmor. För övrigt är de otroligt söta i barocktränset med horn, haha.

Quinn Catforce

Inte än men ska köpa minst 2, kanske 3-4 till och med xD Fred och George ska jag ha åtminstone, dock inte bestämt vilka det blir ännu. Ska logga in om en stund och köpa hem ponnysar och massvis med grimmor🥰 De två andra ponnyerna (om jag köper dem) ska heta Bilbo och Sam🙈

Quinn Catforce

Eller nej förresten, Frodo och Sam måste det ju bli såklart😆

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.