Chrome Pointer

Helgen är redan här

   Veckorna går så himla fort och det känns som att jag inte hinner med någonting! Dagarna bara försvinner iväg.

   Den här veckan har jag inte spelat spel alls utöver lite Pokémon på kvällstid, men i SSO släpptes fyra nya Quarterhästar. Jag älskar alla fyra färgerna, men jag vet inte om jag ska ha fler Quarters. Har köpt på mig apphästen sedan sist jag skrev något, och det blir nog så att den blir min nya Umbreon.
   Nästa vecka släpps senskydd, något jag längtat efter i mååånga år. Jag är faktiskt rätt glad över att det tog lite tid, för de kommer ju se helt otroliga ut och det känns värt väntan.
 
   Annars? Har inte så mycket att dela med mig av. Vet inte hur jag ska få tillbaka lite fritid; det är verkligen lättare att reda ut vad som är jobb och vad som är fritid då man har ett jobb att gå till...
 
   Bild från Horse Life 2


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.