Chrome Pointer

Vill ni höra veckans lätt roligaste fail?

   Asså ibland går saker inte riktigt som man tänkt sig. Det här hände igår och jo, det är helt och hållet på riktigt och efter att den första paniken lagt sig var det här något att skratta riktigt gott över x) Star Stables Twitterkonto blev alltså totalt blockerat igår, på grund av detta:
 
 
 
 


Luna Ironhill

Hahahaha, bästa jag har sett på längeXD

Ellie Archson

Brukar sällan kommentera men såg detta och dog lite hahahaha. Tycker det är kul att dem delar med sig av sånt! Verkar vara en rolig arbetsplats.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.