Chrome Pointer

Stresstider

   Jag borde inte vara så stressad som jag är, men det är jag ju förstås ändå. Jag ska möjligen resa bort till helgen, vilket är hemskt innan men kul medan jag väl är borta (det är visserligen jobb som gäller om jag åker, men det skadar ju inte att tjäna lite extra pengar), men det är så jobbigt att hinna med alla veckans måsten innan det är dags!
 
   Idag har jag dels fått ut en video från Pennys senaste utforskning av Molnriket, dels har jag nyss - hör och häpna - spelat in min allra första unboxingvideo! Jag vet inte om det blev något jag kan behålla, men jag ska sätta mig och klippa då jag fått i mig lite mat så ser vi om det blir något av det. Det var ett himla hemmabygge för att få det hela att funka och jag vet inte ens om det funkade, haha x) Vi får se! Mina polare Stacy och Meli är ju experter på unboxings, så jag har ju lite att leva upp till ;)
   Om det nu inte blir en video på mitt inköp får ni en skriven recension istället, för jag älskar redan produkten!
 
   Btw, har ni några tips på var man kan köpa roliga magneter, typ till kylskåp? Jag var inne en kort sväng på Sci-Fibokhandeln i Stockholm efter jobbet, men jag sprang ut igen rätt fort eftersom jag hade sån galen huvudvärk. Hittade dock inget... Jag skulle vilja ha åtminstone fem roliga magneter, helst från olika fandoms, som kan ge lite färg till mitt kylskåp. Om ni har några bra tips (asså jag känner ju till Etsy, men jag är lite rädd att bli scammad så jag tar helst lite mer officiella återförsäljare i första hand) tas det tacksamt emot!
 
   Bild från My Horse & Me


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.