Chrome Pointer

Nya hundar!

   Med Trasiga Hästskons Ranch kom även Rolph, som säljer små söta hundar. Jag köpte alla på studs, hehe. Jag gillar att det var fyra hundar istället för det vanliga tre - jag är rätt trött på att saker alltid kommer i tretal! Förutsägbart, och då det är fyra betyder det att det finns en extra färg att välja på, hehe. Mixa upp 'et ba, mycket roligare då man inte VET att det alltid är x antal av något imo.
 
   Rolph och hundarna
 
   Jag vet faktiskt inte vilken hund som jag gillade bäst. Det var ingen färg som poppade ut extra för mig, så det blir väl att jag använder den som för stunden passar bäst till det hästen har på sig. Det är det värsta med svarta husdjur, haha, de syns knappt då de sitter i en svart sadelväska och jag gillar svart utrustning x)
 
   Har ni köpt någon av de här söta hundarna?


Josefine

Jag har en av dom just nu, ska köpa dom andra också men är väldigt snål och gillar inte att bli av med mycket sc på en gång!

Daniela Silvergarden

Jag köpte den svarta häromdagen och döpte den efter min förra hund Tingeling <3 Dels för färgens skull och dels för att beskrivningen stämde perfekt :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.