Chrome Pointer

Ny design

   En av de saker jag tyckt varit tråkigast med YouTube har varit... thumbnails. Ni vet, bilden som gör att man vill klicka på videon och börja titta på den. Då jag startade min engelska kanal för typ ett år sedan visste jag att jag ville ha en specifik grafisk profil och DIREKT från start var thumbnails typ det roligaste jag visste med kanalen. Däremot på min svenska kanal har jag varit så uttråkad med thumbnails och ibland har jag inte ens pallat med att göra en innan videon gått live.
   Då jag började med livestreams ville jag ha en lite tydligare profil på just de videorna, så jag började knepa med lite grafik och tänkte till slut att jag skulle använda den grafiken till mina två olika livestreamserier. Sen började jag fundera på om det vore roligare att göra thumbnails om jag var lika nöjd med grafiken som jag är på min andra kanal, så jag började experimentera och insåg till slut att det koncept jag redan hade var precis vad jag ville ha.
 
   Är JÄTTENÖJD med den nya looken och jag kommer nog gå tillbaka lite och göra om några gamla thumbnails för att få videorna att se lite roligare ut. Hade tänkt introducera den från SSO Ride Through #300 och framåt, sen kände jag att det var ju FÅNIGT att vänta 16 veckor så jag startade igång direkt, haha.
   Första videon med den nya fronten blev årets Halloweenvideo! Pydligt och in your face samtidigt, precis som det bör va, hehe. Nu kommer alltså ALLA videor följa samma stil, fast med olika färgteman. Jag har redan så mycket roligare med det här, vilket var målet, så jag är jättenöjd!
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.