Chrome Pointer

Imorgon kommer fjooooordingeeeeen

   FJORDIS! Är så sjukt taggad. Det är alltid lika roligt att få in nya varianter av gamla hästar in i spelet och personligen tycker jag det är som bäst då de nya versionerna ersätter de gamla, alltså att nya hästar kommer med "gamla" färger. Eftersom det kommer en brunblack kommer jag byta ut min nuvarande fjording mot den.
   Just i morgon blir det nog inget spelande för mig om nu inte uppdateringen går superfort och jag kan kika in under lunchen. Ska sitta i möten hela eftermiddagen och efter sista mötet ska jag kuta järnet mot första bästa tunnelbana för att åka till stallet. Ska rida samma häst som för ett par veckor sedan och är så himla glad över att få den här chansen då jag trodde jag aldrig skulle se henne igen för bara ett år sedan!
 
   Jag är ledig på fredag eftersom jag åker bort för att jobba, men egentligen hade jag nog behövt vara hemma... det är SJUKT mycket på gång just nu på livets båda planhalvor och jag är rätt stressad, hehe. Blir bra med hästar i helgen though! Innan jag åker ska jag FÖRSÖKA bli klar med min senaste redigering. Vore jätteskönt att ha den "ur världen" så att det "bara" är två vinnarredigeringar kvar att göra till min Instagramtävling! Nya följare rullar in så sjukt fort så jag är lite rädd att inte hinna klart innan mitt konto når 50k följare... x)
 
   Nu är det ju verkligen höst så då passar det med Unravelbilder!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.