Chrome Pointer

Höstlov - men inte för mig

   Min mamma jobbar på en skola så då jag bodde med hene hade jag alltid koll på skollov, men nu har jag inte en aning om när alla är lediga om det inte tas upp på morgonmötet på jobbet. Det är ju många kollegor som har barn och åker på semester under höstlovsveckan, men själv sparar jag på semestern (har inte en aning om till vad) och knegar på. Jag har rätt mycket kul på gång, men mycket kul innebär också väldigt mycket att hålla koll på. With great fun comes great responsibility! (Typ)
 
   Jag har två fantastiska kompisar som varit iväg på USA-resa och jag fick två fina presenter från dem idag. Att få en presentask märkt med "Ollivanders" från Universal är ju inte så illa... jag har alltså fått en TROLLSTAV! Jag tänkte faktiskt prata lite om det i en video, det är så pass stort för mig, haha. Sån otroligt fin present och jag är lite rädd över att den var superdyr även fast alla inblandade lovar att den inte var det. Nu ska jag bara börja fixa och dona så att det går att använda den för att tända och släcka lamporna hemma hos mig... wihihihihi!
 
  Utöver det så är det STEAMREA! Jag köpe fyra spel idag, och tillsammans gick de på ungefär 165 kr. Jättevärt att handla på Steam i såna här perioder och rean på de flesta billiga spel pågår till 1 november. Skynda fynda! Blev spelen AER, The Wild Eternal, Horse Paradise och Arrowpoint. Arrowpoint tror jag inte så mycket på, men det kostade inte ens en tia så jag tänkte att det kunde vara värt att testa.
 
   Ooooch det var allt för mig! Jag ska sätta mig och spela in några videor från ett av mina favoritspel, Glass Masquerade. Om ni är nyfikna på att se videor från det spelet finns det just nu tre stycken på min engelska YouTube! ^^
 
   Eftersom vi redan snackar om en miljon olika grejer får ni en bild från ytterligare en grej - ABZÛ!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.