Chrome Pointer

Helg, strålande helg!

   Jag skulle egentligen ha åkt ut till ett stall för att hålla ridlektion idag, men hästens ägare ställde in eftersom deras ridbana är i dåligt skick tack vare vädret så nu hag jag en HEL LÖRDAG framför mig! Sovmorgon till 10 händer egentligen inte i min värld, men jag hade middag hemma hos mig igår och gästerna gick först vid 1 så jag behövde få sova ut lite efter att ha tagit den värsta disken i natt.
 
   Idag blir det därmed en videoinspelningsdag för mig! Lite Halloweengrejer samt prepp för senare tillfällen, typ morgondagens video som jag inte har hunnit spela in än, whooops ^^' Påminner igen om att jag redan börjat lägga ut Halloweenvideor HÄR, så det kommer förstås ytterligare en idag. Eller fler, haha, beroende på vad jag hinner med.
 
   Hoppas ni får er en fin dag!
 
   Esme och Corinne


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.