Chrome Pointer

Fjordis!

   Under mina livestreams den senaste veckan har väldigt många försökt lura ur mig information om den nya fjordhästen. Tji fick ni! Men den kommer alltså inte bara på en onsdag, den kommer nästa onsdag.
   Så sjukt välgjord häst det här är, jag älskar allt från den lilla tjocka näsan till de superfina gångarterna. Älskar dess lite cartoony look, vilket självklart är ett väldigt medvetet designval. Min fjording Pichu ska bytas ut mot brunblacken från videon så fort som jag får chansen.
 
   (Och den är KLAR. Om den hästen ni såg i videon inte var färdig skulle det ha funnits med en disclaimer i videon, men många verkar tro att den fortfarande är halvfärdig av någon anledning.)
 


Sandra

Måste säga att jag överlag gillar dem, men definitivt inte kommer köpa någon. Svansen ser ... hur ska man beskriva det, inte färdig ut? Gäller även till vis del pannluggen. De ser typ "cel-shaded" ut vilket ser fel ut bredvid allt annat och specifikt resten av hästen 😕

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.