Chrome Pointer

Trailern är här!

   Kan knappt vänta på att äntligen få rida runt på min nya Ash, särskilt då det är dags för det uppdaterade Silverglade... Visst kommer han bli snygg?! (Ehm ja ni kaaaanske känner igen någon från videon nedan, heh)
 
   Om det finns NÅNTING jag inte gillar med nya starthästen är det att det inte går att äga allihopa på en gång, för jösses i min lilla låda vad snygga alla färger är!
 


Lily

Det enda som stör mig är att man inte får se alla färger haha, vet ju inte hur min startis kommer få se ut än. Men men, det är bara att vara tålmodig, och jag är säker på att det blir superbra!

Svar: Det finns ju 135 olika färgkombinationer så det hade blivit en väldigt lång video om alla hade varit med x) Men ALLA färger ser helt episka ut!
Esmeralda Silverforce

Dasha Coldhall

Yep känner igen personen från videon, varenda gång jag ser någon som ser ut som dig på nyhetssidan så säger jag rätt ut ”Det är ju Esme!!” till mina kompisar som inte spelar SSO. Dem fattar ingenting, haha!

Och håller så med mig, det finns inget negativt med den uppdaterade starthästen utom att man bara kan ha en!

Fiona Underland

Åh, min Brave kommer att bli döläcker. ♥

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.