Chrome Pointer

Nu har det varit en låg period

   Vad hände? Esme, skärpning! Här går jag och glömmer bort att jag har en blogg att sköta! Icke ok. Men det har hänt mycket på sistone. Jag har många andra projekt jag pysslar med, håller fortfarande på att ställa tillrätta hemma i lägenheten, mycket jobb och framförallt mycket häst.
 
   Nu får det bli några utspridda mindre inlägg så jag kan prata om lite olika saker jag vill ta upp. Jag kommer ha en riktig långhelg nu också, eftersom jag är ledig fredag till torsdag. Gör ett ryck för att försöka göra av med överblivna semesterdagar innan slutet på året, men det är lite stressigt eftersom det är mycket på jobbet, haha. Det kommer bli bra till slut ändå!
 
   Bild från spelet Lantern


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.