Chrome Pointer

Min första UNBOXING!

   Igår släppte jag efter mycket om och men (jag har haft SÅ svårt att ta tag i det här projektet) min första unboxingvideo. Denna spelades in i slutet av augusti, men sättet jag ville klippa videon på är väldigt långt från min vanliga videoredigering och det har tagit tid för att jag skulle "våga" komma igång på riktigt. Igår finslipade jag det sista och nu är den här! Det här kommer förhoppningsvis bli något jag gör framöver då jag väl köper hem roliga saker, för jag tycker det är ett kul videokoncept. Målet för mig är bara att köpa hem ett kamerastativ så att jag har ett bättre sätt att spela in på. För att göra det här låg en mobil på en pall och filmade rakt ner mot golvet... och visst, det funkar och ser till och med rätt ok ut, men jag vill ha det lite proffsigare än så, haha.
 
 
 
   Thumbnailen är nog tillfällig. Jag har finurlat på hur jag vill ha den jättelänge, men jag måste ha ett tema för alla unboxings precis som alla mina spelvideor har ett thumbnailtema. Ska jobba på saken!
 
   Idag är jag GALET trött. I fredags var jag i stallet klockan sju på morgonen för att morgonfodra och sedan hålla ridlektion, sen jobbade jag halvdag innan jag åkte på en middag som jag var hemma från halv ett på natten, igår åkte jag ut till ett köpcenter för att handla och var sedan på en lååång middag med två barndomskompisar med deras respektive och spenderade större delen av kvällen med att spela Bohnanza (GALET kul spel!!!) och slåss om bönor. Var hemma runt tolv och idag ska jag inte ens gå utanför dörren, jag ska bara njuta av en ledig dag. Hela dagen igår var jag bergsäker på att det var söndag, så jag är jätteglad över en ledig dag så att jag hinner sova ikapp lite, även fast jag har haft jättekul. Jag kommer nog mest spela Pokémon, titta på Netflix och försöka rendera ut lite videor som ska släppas på min engelska kanal i veckan. Slödag, tjoho!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.