Chrome Pointer

Hej då, Ash!

   Jag säger "hej då" till min finaste, bästa Jorvik-vän och väntar nu med iver på nästa chans jag får till att logga in igen för att kunna säga "hej" till min finaste, bästa Jorvik-vän. Är så, så, så glad idag, Jorviks finaste häst ♥
 
   Sista bilden - det blir bara bättre!
 
   Planen är btw att jag och min kompis Meli  ska livestreama SSO tillsammans ikväll! Jag tror att vi ska köra på engelska och i så fall sker streamen förstås på min kanal MONOKERUS, men om planerna ändras och vi kör på svenska så är det förstås min svenska kanal som gäller. Vi tänkte nog dela på oss lite - jag levlar häst och hon kör på med lite uppdrag hon inte hunnit klart med sedan tidigare - så att ni som vill titta kan välja vad ni helst tittar på eftersom vi förstås snackar med varann oavsett vilken av streamarna ni vill se! Så var iaf ursprungsplanen, vi får se hur det utfaller och vilken server vi bestämmer oss för att hänga på!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.