Chrome Pointer

Eh paniiik!

   Det här kommer låta helt sjukt, men trots att jag haft rätt mycket semester i år har jag fortfarande fyra veckor betald semester att ta ut. Hur händer det egentligen?! Jag insåg med panik häromdagen att jag "bara" får spara fem till nästa år (för er som inte vet, då man jobbar få man på de allra flesta arbetsplatser föra över semester man sparat från ett år till ett annat så att dagarna inte går till spillo och fem dagar blir ju alltså som en vecka inräknat helg) så jag måste ta ut 16 innan slutet på året. Det har jag ju skvallrat om för chefen på mitt extrajobb, så hon förkunnade glatt att jag kunde flytta in på hennes gård och motionera lite hästar under mina semesterdagar och dessutom har jag en häst att rida på här hemma numera, så nu är jag lite lugnare över att bli av med dagarna. Kan ju sprida ut dem på att vara ledig en eller två dagar i veckan ett par gånger framåt så att jag ändå får valuta för dagarna. Asså jag gillar att bara ha hemmadagar också, men det RÄCKER att ha lördag-söndag och kanske en extra dag till det med att vara hemma och jobba med egna projekt och sen kryper jag uppmot väggarna och vill tillbaka till jobbet. Jag var nästan på väg att börja gråta då jag insåg hur många semesterdagar jag behöver ta ut för jag fick sån panik över att "bara vara". Funkar inte för mig numera! Jag lider av ångestattacker, och mitt botemedel mot dem är att hålla mig sysselsatt så att de inte hinner slå till med samma kraft. Tror dock att jag kan lösa det hela med en balans mellan jobb, hästjobb och datorfix, så jag kanske kommer ut ur 2018 med min mentala hälsa (nästan) intakt. Vore något, eh?
 
   Okej, nu ska vi snacka om något lite roligare. Jag har velat göra videor med ett av mina favoritspel, Glass Masquerade, men jag lät bli under en rätt lång period för jag kände att det säkert inte var någon som ville titta på det. Sen kände jag lite "screw that" och nu får jag skärpa till mig och faktiskt bara ladda upp vad jag vill ladda upp på min egen YouTube, haha. Sen kom ju problemet fram i och med att det är över 40 pussel i spelet, och jag ville publicera ett och ett. För att vi inte ska hålla på med det här fram till nästa sommar blir det ungefär tio pussel i veckan (två om dagen under fem dagar per vecka) som släpps för att hinna med det här innan december. JAG har kul med det här, och det är väl ändå det viktigaste? x) Men jag tycker det här spelet är såååå avslappnande och jag vill bara sprida det till fler! Nu ska Glass Masquerade 2 släppas i slutet av november och jag är SÅ taggad! Vill typ att hela världen ska börja spela, haha.
   På tal om nya videor, i morgon börjar en helt ny videoserie på min svenska YouTube! Det är en serie som varit VÄLDIGT efterfrågad genom åren, men först nu har det funkat att börja spela in den. Jag har ju nu spelat Harry Potter & Halvblodsprinsen ett tag på lördagar, men det visade sig vara ett rätt otacksamt spel att spela in på video (lite för hastigt, lite tekniska problem, haft svårt att få ordning på ljudnivåerna) och dessutom har det varit väldigt sval tittarrespons, och jag känner inte att jag har tid att lägga på en videoserie jag själv inte tycker är jättekul eftersom så mycket trasslar samtidigt som väldigt få vill titta på den. Hela mainstoryn är ju ändå klar, så det är väl något! Men nu blir det nytt spel. Ska bli spännande att se vad alla tycker om det...
 
   Just nu sitter jag i en bil på väg ut till ett stall där jag ska hålla ridlektion idag. Hästen jag numera rider på här hemma har jag ridit mycket hos hennes förra ägare, och hennes nya ägare vill ha lite ridhjälp så jag ska se om jag kan hjälpa henne att hitta en lite bättre känsla i deras dressyrarbete. Idag jobbar man nämligen bara halvdag, så då jag är klar i stallet kommer jag jobba andra halvan av dagen. Kan inte bli bättre, eller hur? Vi ses kanske igen på YouTube i morgon då min nya videoserie har premiär!
 
   Arkivbild från Horse Life 2






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.