Chrome Pointer

Hemma men sjuk

   Som tidigare nämnt är jag hemma igen efter två veckors workation! Har haft sjukt kul med grymma människor och har ridit nästan varje dag (vilket faktiskt inte hör till vanligheterna då majoriteten av hästarna går med på ridläger) så det hade ju inte kunnat bli bättre.
   Det som hade kunnat bli bättre är min hälsa! Mådde oförskämt bra under de två veckorna men i går blev jag riktigt dålig... Nu är jag superförkyld och har inte kommit ut ur lägenheten idag, utan jag har jobbat hemma och tagit många korta pauser med power naps för att orka med dagen. Min snälla mor kom förbi med lite matvaror också eftersom jag gick och lade mig typ det första jag gjorde då jag kom hem igår... jag och mina kompisar fastnade i bilköer på E4, bara ett par hundra meter från en bilolycka med flera inblandade fordon. Usch, det var jobbigt, är glad att vi var för långt bort för att kunna se något, men den långa väntetiden bidrog ju till att man blev lite orolig och trött (asså bilar som försöker tränga sig före i köerna medan ambulanser MÅSTE få komma fram, jag får sån sjuk ångest bara av att se dem! Vad jag har hört skadades ingen allvarligt iaf...).
 
   Jag vill verkligen tillbaka till jobbet så fort som bara möjligt, det är ju inte samma grej att jobba på distans, haha. Och jag har ju hunnit missa MASSOR på bara två veckor, som t ex Star Stable Live. Sen har det hänt lite i spelväg också, bland annat har jag köpt på mig en helt ny spelkonsol (ja, mitt ute i skogen haha). Mer om det senare i veckan!
 
   Bild från Harry Potter & Fången Från Azkaban


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.