Chrome Pointer

It's a wrap!

   Jag har nu spelat in hela min Starshine Legacy-serie på engelska! Fy farao vad stressigt sånt här blir på sommaren... just pga semester. (Jag HATAR semester. Det är nice då man är borta, men stressen innan och stressen efter då man försöker ta tag i sitt liv igen är nästan inte värt besväret.) Men nu är det alltså tre avsnitt kvar som ska släppas och sen går fokus över på lite annat. Jag fick ju lite problem med topplistevideon jag tänkte släppa innan jag gick på min förra semester t ex, så den ska fixas och släppas så fort som jag bara hinner. Tveksamt om det hinns med den här veckan though...
 
   Nu ska jag bygga lite rykte med Penny och sen tänkte jag börja packa lite smått. Hoppas ni får en fin kväll!
 
   Bild från Horse Life 2






Rebecca Dragonstream

Hej! Jag älskar dina photoshop häst tekningar. Jag har några frågor.

1.Skulle du kunna göra en video där du visar hur man gör när man ska klistra in delar av en starstable häst på bild på en lineart. Skulle vara mycket till hjälp.

2. Kostar Photoshop per månad eller vad kostar det ungefär?

3. Jag har just installerat GIMP som är lite samma som Photoshop fast gratis. Men jag fattar faktiskt ingenting hur det funkar. Det funkar inte som Photoshop?! Tycker du att det är värt att köpa Photoshop.

4. Blir det lättare om man köper en ritplatta och penna? För att rita med datormus var inte lätt.

Jag känner mig ganska misslyckad.

Svar: 1) Du kommer ha större hjälp av min kurs Photoshop för SSO-spelare som finns här på bloggen i en egen kategori.
2) Photoshop kostar per månad och är svindyrt. Jag har just nu en licens genom jobbet som jag kan använda även till egna projekt.

3) Jag skulle aldrig vilja använda Gimp, men det är för att jag är van vid Photoshop och inte vill använda andra program om jag nu inte måste.

4) Ja, jag kan inte rita med datormus. Ritplatta är inte helt enkelt det heller, för självklart blir man inte duktig bara för att man har bra material. Talang och inte minst träning är det viktigaste!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.