Chrome Pointer

Nytt år och ny Esme

   Nytt år bjuder på nya möjligheter och för min del är det dags att rätt radikalt förändra mina sociala medier. Från och med idag är jag officiellt en del av SSO-teamet och jag arbetar alltså heltid på Star Stable. Exakt vad jag kommer göra där är inte något jag just i dagsläget är redo att dela med mig av, men det lär väl komma fram på ett eller annat vis förr eller senare.
   Jag har nu varit i kontakt med företaget bakom kulisserna i snart tre år och det här var en väldigt naturlig utveckling som skett från tutorial-videor, jobb på mässor och Ambassadörskap. Eftersom jag nu är en del av teamet är jag alltså inte längre Ambassadör.
 
   Vad betyder det då för mina medier?
  • Min blogg har alltid drivts privat och jag har aldrig fått ett öre betalt för vad jag har skrivit på bloggen. Så kommer det förbli och ingenting på bloggen är på något sätt sponsrat av något företag om det inte tydligt framgår i inlägget. (Jag har inget emot att göra reklam för produkter jag gillar, men om jag gör det arbetar jag inte gratis och ni kommer tydligt kunna se om det är ett betalt samarbete eftersom det kommer stå högst upp i inlägget.)
  • Samma sak gäller Instagram och YouTube där jag inte får betalt av något företag för att göra eller säga någonting, varken bu eller bä.
  • Jag kommer skriva mycket mer om andra spel. Åsikter, tankar och funderingar om Star Stable som spel kommer inte ta plats här.
  • Samma sak gäller för mitt Instagramkonto, som sedan i höstas har blivit lite omstrukturerat och nu är mer spelinriktat överlag än bara Star Stable.
  • Det betyder också att frekvensen på uppdatering kommer minska aningen.
  • Mina YouTube-kanaler kommer rulla på i ungefär samma mån som förut. Om någonting i videona är sponsrade av något företag kommer det tydligt framgå i början av videon.
   Detta gäller också:
  • Allt som sker på Star Stable i innehållsväg är sekretessbelagt och jag kommer inte prata om vad som ska hända i kommande uppdateringar eller vad som planeras för spelets framtid.
  • Jag kan inte svara på frågor om värdekoder.
  • Alla mina SSO-medier (blogg, Insta, YouTube) är mina privata kanaler och har inget att göra med mitt nya jobb. Jag kommer och kan därför inte svara på frågor som man egentligen ska ställa till support, utan om sådana frågor når mig kommer jag direkt hänvisa till en länk till supporten.
  • Samma sak gäller med idéer och önskemål till spelet - skicka dem till support så att rätt människor får möjligheten att se dem. Oavsett hur kul det är att hjälpa andra att påverka spelet behöver jag en gräns mellan jobb och fritid :)
   Vissa saker förändras alltså men jag är i grund och botten samma Esme som började gräva sig fram i bloggträsket för fem år sedan. Allt det här är förstås en enormt stor grej och det ligger mycket känslor bakom, men det är ett spännande steg att ta i livet.
   Något i det här som faktiskt inte kommer förändras är att jag är rätt mån om mitt privatliv. Det kommer fortfarande finnas grejer som jag inte tycker är värda att prata om och information som t ex mitt namn har jag aldrig varit intresserad av att ge ut och det är ingen skillnad nu. Det är bara skönt att det respekteras från er :)
 
   Det här är helt ny mark för mig och samtidigt som det är jättekul är det också svinläskigt. Trust me, stay in school och bli inte vuxna, livsfarlig värld där ute! Skämt åsido, det här året har knappt börjat och då ledigheten är över börjar nu ett helt nytt kapitel i livet.
 
 


Paula Lowball

Lycka till med ditt nya jobb Esme!

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Minna Moonchild

Ett stort GRATTIS till ditt nya arbete!
Är så glad för din skull (och för teamet som får en sån talang under sina vingar).

Du är en stor inspiration för mig som nu verkligen har visat vart man kan komma med hårt arbete och att göra det man brinner för.

Gott Nytt År och ett stort LYCKA TILL!

Svar: TACK så mycket!
Esmeralda Silverforce

Diana Kingrock

Grattis till att du har blivit en av sso teamet och börjat jobba på heltid ♥ Måste på något sätt vara en underbar början på ett nytt år :D Jag önskar dig lycka till och vi alla stöttar dig, precis som sso själva kommer göra ♥

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Filipa

Grattis, så glad för din skull! Jag är övertygad om att du kommer klara det jättebra, ett stort lycka till!

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Isabelle Rainfield

Det måste kännas helt fantastiskt att få bli en del av det team som står bakom spelet du bloggat om i flera år. Snacka om gedigenhet! Jag önskar dig stort lycka till och vill gratulera dig till din framgång, detta verkar jättespännande! :)
Gott nytt 2018!

Svar: Tack så mycket!
Esmeralda Silverforce

Iris Highgarden

Kommer du fortfarande skriva något om Star Stable, eller ingeting alls?

Svar: Star Stable kommer synas här på bloggen, men till vilken utsträckning kan jag inte riktigt svara på än.
Esmeralda Silverforce

Linn Nighthope

Hej! Jag vill bara önska dig ett GRATTIS och ett STORT LYCKA TILL med det nya jobbet! 🎉
Tänk att du nu har fått börja på heltid med det du hållit på med och bloggat om så länge! Star Stable kommer säkert gå framåt i raketfart med dig i teamet!

Glöm aldrig att du är grym och att du är en STOR förebild för många av oss!🎆

Ha det super!
M.v.h Linn Nighthope❤️

Svar: Tack så mycket, Linn!
Esmeralda Silverforce

Sigrid%20Winterdotter

Alltså jag fyller 18 om ganska exakt ett år och jag är LIVRÄDD, haha! Jag vill inte ha ansvar, vill vara en liten unge :(

Wilma Winterworth

Stort grattis Esme! Det har du verkligen gjort dig förtjänt av :D

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Svea duskbook

Gratis till dit nya jobb! Är så glad för din skull och temet som har en sådan tur som får en sådan talang! Tror att det blir väldigt bra jobb för dig

Lycka till!

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Brania Riverlund

Går det bra på jobbet?
Jag älskar dig och kommer alltid att göra det!!
Önskar att jag fick va med dig på SSO
Gott Nytt År!!♥️

Svar: Man kan nog säga att det går bra, ja. Tack!
Esmeralda Silverforce

Brania Riverlund

Har du en syster?
Jobbar du på SSO nu?

Svar: Ja, jag jobbar på Star Stable och jag har en bonussyster.
Esmeralda Silverforce

Alva Lionrock

Grattis! Hoppas du trivs på det nya jobbet, är jätteglad för din skull! Lycka till!

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Daisy Springwolf

Gott nytt år!! Och lycka till med det nya jobbet! <3 <3

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Daniela Silvergarden

Grattis och lycka till :D må 2018 bli ditt år Esme :) <3

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Baruska Mountaincampmp

Vad roligt att du nu är en del av SSO-teamet! Lycka till

Hedda Snowfire

Wow, stort grattis!!
Ska bli kul att se mer av spel som inte bara är starstable :D

Hazel Oaklord

Grattis till nya jobbet och hoppas du kommer trivas! Hipp hipp hurra för dig!!! 🎉

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.