Chrome Pointer

#SSOSuperhero

 
   Nyligen blev jag ombedd att skapa en superhjälte i Star Stable, så jag gjorde denna bild och skrev en kort backstory om Jor-Girl (som ni kan läsa mer om på SSO's Facebook). Tillsammans med taggen #SSOSuperhero kan ni dela med er av ERA superhjältar och om taggen har fått 8000 inlägg på sociala medier till den 3 mars kommer alla spelare få en belöning.
   Mer info finns på SSO's Facebook och Instagram - missa inte det här! Dels är det hur kul som helst att skapa sin egen hjälte, dels är det en cool belöning som ges ut om målet nås...
 
 


Vanessa Cloudfall

hej! jag har en fråga, har du gjort uppdraget 'TIllbaka till Skogsgläntan'? jag har det uppdraget nu men jag vet inte var det är? det står Pandoria men jag hittar inget.kan du hjälpa mig?

Svar: Tänker spontant gissa att det är Evergray som ger ut uppdraget utanför Stenhuggarens Valv, men jag kan tyvärr inte tolka alla uppdrag bara efter namnet.
Esmeralda Silverforce

Iris Highgarden

Vet att du inte får säga något om detta men tror (och hoppas) att belöningen är enhörningsplushen som syns i Purple Pony.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.