Chrome Pointer

I ett försök...

   ...att hänga med nu till Alla Hjärtans Dag-grejerna i SSO har jag precis nu släppt en video på min svenska YouTube om just det, och ytterligare en kommer i morgon. Samtidigt är det Starshine Sunday på min engelska kanal och idag släpptes första avsnittet av Episod 3, alltså Annes spel. Vill därmed återigen påminna att Starshine Legacy går att se på svenska på min svenska kanal.
 
   Jag har egentligen en miljon spel jag vill spela igenom, men jag känner lite att det inte är värt att börja innan jag har flyttat. Jag vill spela in så mycket på film, men att börja med det nu blir lite för mycket eftersom jag har andra videor att prioritera.
   Idag är det just videoinspelningar som står på schemat, för jag reser bort nästa helg. Har tagit en dag ledigt för att kunna åka till "mina" hästar på fredagmorgonen och ska hänga där och rida och jobba i stallet hela helgen. Längtar redan halvt ihjäl mig!
 
   Tänkte redan nu teasa om videon som går ut på engelska kanalen nu på torsdag, för att ge inlägget lite färg - det blir videoprocessen på hur den här bilden gjordes!
 


Johanna

Skulle vara grymt om du kanske kunde spela in "Nikki" någon gång i framtiden (om det fungerar på din dator såklart). Hade det som liten, men det crashade alltid på ett specifikt ställe så fick aldrig spela igenom hela. Det stör mig fortfarande, haha!

Svar: Jag har spelet liggandes, så jag ska absolut försöka få igång det!
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Åh, hade det inte varit kul att göra remakes på några av dina gamla edits? :D

Svar: Har verkligen tänkt på det på sistone och jag vill göra det - har dock fortfarande så sjukt dåligt med tid!
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Jag förstår det (jag vill inte till vuxenlivet än på ett tag, tack) men bättre att det tar lång tid än att du inte gör det, eller? ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.