Chrome Pointer

Glömde ju...

   ...att dela den här igår, men nu så! Enligt mitt videoschema så kommer det ju nya avsnitt med SSO Ride Through varje tisdag (jag brukar skicka ut dem klockan sju på morgonen så de ligger ute hela dagen) och det är väldigt lätt att hålla på eftersom jag alltid bunkrar videor. Hoppas kunna dra igenom Stallets Hemlighet på fredag för att se till så att det faktiskt kommer nya videor varje lördag också!
 


Tilda Catfly

Hej <3

Ville bara fråga, ska du göra en alla hjärtans dag video snart? De är alla hjärtans dag när jag skriver detta <3
Men de var bara en fråga <3 Glad alla hjärtans dag! <3

Svar: Precis som alltid har jag väldigt limiterad möjlighet till att spela in videor så jag kan inte göra minsta lilla inspelning före helgen. Vi får se vad som kan göras i år!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.