Chrome Pointer

Två uppdateringar kvar

   Bild från - enligt mig - en av årets bästa onsdagsuppdateringar i SSO!
 
   Nu är det bara TVÅ onsdagsuppdateringar kvar innan 2019. Vad fort det här året har gått! Jag ska försöka göra en sammanställning på det hela ungefär som jag brukar göra. Ska bli kul!
   På onsdag kommer Clydesdalehästen, en hästras som jag IRL har noll relation till och kanske inte tycker är superkul heller med tanke på hur lik den är Shirehästen, men jag är jätteglad över att Star Stable får en riktigt fin tung draghäst! Utvecklingen har gått så fort fram sedan Shirehästen kom till spelet att den nästan ser ut att tillhöra ett annat spel, haha.
 
   Den här veckan ska jag fokusera på att försöka köpa julklappar (en till anledning till att avsky julen. Man ska behöva köpa en massa krafs som ingen egentligen vill ha och sen ska man själv försöka se glad ut då man får en massa grejer man varken vill ha eller behöver...) åt familjen och då det är över ska jag ge mig in i videoträsket och ta tag i alla projekt jag så gärna vill göra. Hoppas att jag hinner!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.