Chrome Pointer

Ödesryttarnas hästar

   Jo, jag såg några lite sura kommentarer förra veckan om att Ödesryttarnas hästar inte skulle uppdateras tillsammans med dem, men det sa vi ju aldrig något om... Igår släpptes de första bilderna på Starshine, Meteor och Tin-Can!
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram

Well, OF COURSE the Soul Rider's horses are getting a well deserved update to match their riders!! 🐴🐴 🐴 Which Guardian Horse is your favorite?

Ett inlägg delat av Star Stable (@starstableonline) 10 Dec 2018 kl. 6:39 PST

 
   Jag har sett lite frågor om hästarna, så jag tänkte att jag kunde nämna ett par:
 
- Starshines man är lång nu. På conceptbilderna från 2005 HADE Starshine lång man, men den blev kort i Starshine Legacy (troligen på grund av animationsbegränsningar). För att hedra Starshines originaldesign fick han tillbaka sin långa man.
 
- Tin-Cans man är gul. Många verkar tycka den är FÖR gul. Den har varit gul i snart femton år och ingen har sagt någonting om det. Att Starshine är blå har ingen något emot, men att Tin-Can är gul verkade röra upp lite känslor. Vet inte ens vad jag ska säga om det, haha x)
 
- Jag har sett kommentarer som är förvirrade gällande vilka raser hästarna tillhör eftersom de alla har olika kroppsformer. Man kan säga så att eftersom det här är några av de viktigaste karaktärerna i spelet vore det ganska konstigt om de såg exakt likadana ut som andra hästar av samma ras. De är nu helt unika, men det behöver inte betyda att de tillhör helt nya hästraser!
 
   Jag längtar SÅ mycket tills de kommer in i spelet! Det jag nog ser mest fram emot är att se dem läggas in tidigt i spelet, så att man får träffa dessa fantastiska karaktärer redan i början då man kommer till Vingården och möter Alex. Tänk vilken skillnad det blir i spelet? Jag vet dock inte hur planen ser ut där, för som ni kanske förstår involverar det rätt mycket jobb att byta ut karaktärer i ALLA huvuduppdrag och sedan se till så att det funkar felfritt. Men, det är förstås den stora anledningen till att jag just nu inte vill spela huvudupprag i SSO Ride Through. Jag har några riktigt grymma uppdrag på g där, men jag tänker att jag väntar in i det sista för att se om Ödesryttarna hinner uppdateras. Därmed försöker jag dra ut på uppdragen och göra annat i serien. Menmen, det var allt för nu!


Elise Stormwright

Har också dragit mig från att spela huvuduppdrag för att jag velat vänta på att de uppdateras, vilken ny känsla de kommer tillföra spelet ändå :) Längtar!!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.