Chrome Pointer

Min nya setup!

 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram

I’ve updated my setup with a SteelSeries Rival 600 Gaming mouse and a Logitech G910 keyboard. It looks EPIC and I really enjoy using both the mouse and the keyboard! Well spent money 😄

Ett inlägg delat av ✨Esmeralda "Esme" Silverforce✨ (@gamingbyesme) 11 Dec 2018 kl. 9:31 PST

 
   Är RIKTIGT nöjd! Behöver lite träning med mitt nya tangentbord för att kunna skriva ordentligt though, haha. Jag sitter ju så mycket framför datorn, men jag har ju bara använt två olika tangentbord de senaste åren så nu behöver jag lära in mig lite på ett nytt. Men det är SÅ snyggt! Jag kan byta färg på vartenda tangent om jag så vill, så allt är lila och vitt förutom ESC som fick vara röd för stunden.
   Det finns knappar dedikerade till musik, och till min stora förtjusning funkar de perfekt till Spotify utan några som helst inställningar. Jag hade liknande knappar på mitt förra tangentbord, men jag fick dem aldrig att funka. Är supernöjd! Det här tangentbordet har också en Arx dock (jag var tvungen att Googla upp vad det var för jag hade aldrig hört om det) vilket betyder att jag kan ställa upp en telefon precis bakom alla tangenter. Jag har nu en iPhone XR som jobbtelefon och även fast jag gillar den mer än jag trodde stör jag mig rätt mycket på att man måste titta rakt på den för att se alla notifikationer, så den står nu framför mig och JAG SER VAD SOM HÄNDER UTAN ATT BEHÖVA LYFTA TELEFONEN! Älskar det.
 
   Datormusen har åtta 4g-vikter med sig som man kan placera i den för att få lite mer tyngd i den. Jag vägde både den och min tidigare mus i handen och satte in vikter tills jag var nöjd, så jag har nu 8g på var sida av musen för att tynga ner den lite och tycker den känns jättebra. Den har samma backlight som tangentbordet, det är såååå snyggt... (Och jag fick med en Pingvinstång i paketet som jag glatt käkade upp medan jag packade upp allting, tack till alla företag som skickar med krubb med beställningarna! xD)
 
   Alla mina ljus - moderkortet, datormusen, tangentbordet och ljusslingan bakom bordet - kan lysa i alla regnbågens färger, så någon dag kanske jag gör en setup som passar för det, haha. Då det är lite mörkt vill jag dock inte ha för mycket färger, för jag tenderar att må lite illa och bli yr då det är för mycket färger som byter runt på en gång. Funkar bättre då det är rätt ljust, men jag har inte nog med belysning hemma för att det inte ska bli jobbigt för ögonen. Får testa antingen då jag skaffar fler lampor eller till sommaren :D


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.