Chrome Pointer

Massor med grejer händer idag

   Idag är det onsdagsuppdatering, första luckan i SSO's högtidskalender öppnas (Det är lucka nummer 12, eftersom det är dag 12 idag), jag ska åka och rida en häst. Om jag ska fortsätta rida ute i mörkret resten av vintern måste jag börja köpa varmare kläder...
 
   Igår satt jag och förberedde för en drös videor till nästa vecka. Jag är rätt stressad över att jag ska åka bort i helgen (min sista jobbhelg för i år!), men jag ska nog hinna med allt jag vill göra. Tror jag. Det kommer hända rätt mycket på min engelska kanal nästa vecka, men jag kommer ändå hinna med att börja förbereda för nya grejor. Det är inte långt kvar till julledighet nu!
 
   Jag har blivit inbjuden till övernattning ikväll hos en kompis för att inte behöva åka så långt från stallet, men jag tror nog att jag åker hem ändå. Detta pga 1) skulle vilja spela in ett videor (hehe) och jag har lite ont om tid, 2) jag kommer vara närmare död i morgon och det är rätt skönt att vakna i sin egen säng även om löftet om kramgoa katter lockar lite. Vi får se hur dagen utspelar sig för mig!
 
   Vi "firar" "vintern" med snöbild på Esme och Ash + Alex och TIn-Can. Kan ni tänka er känslan i alla huvuduppdrag då Ödesryttarna fått sin glow up? Jag kommer vilja spela ALLT igen, haha!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.