Chrome Pointer

Ledig!

   Eller ja, jag är ledig fram till typ klockan elva då jag är framme på gården där jag ska jobba i helgen. Sen är det jobb fram till att jag sätter mig på tåget hem på söndag eftermiddag! Jag skulle egentligen ha jobbat förra helgen också, men jag var fortfarande sjuk och fick lov att stanna hemma.
 
   Nu blir det rätt mycket videor på mina YouTube-kanaler för nån vecka framåt - minst en video om dagen blir det, utspritt mellan kanalerna. I synnerhet händer det grejer på kanalen MONOKERUS. Håll utkik så att ni inte missar något!
 
   Throwback till då vi hjälpte till på Hästräddningsranchen - en av mina favorituppdateringar i år!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.