Chrome Pointer

Clydesdalehästen kommer nästa vecka

   Det här är en så otroligt fin häst! Jag är typ besatt av den och jag älskar banden i man och svans. Mest i manen though, hehe. Skönt att längtan snart är över! Vet dock inte vad för färg jag vill ha en. Håller på och väger olika hästnamn fram och tillbaka för att se vilka namn som skulle passa på så stora hästar, medan jag behåller hoppet att Shirehästen en dag ska uppdateras för att se ut typ såhär, hihi ^^ (Det lär ju dröja en evighet om det nu händer alls, men hoppas kan man ju)
 
 
   Jag åker i morgon bort på årets sista workation. Medan jag helst skulle vilja vara där typ varje helg är det faktiskt rätt skönt att nu ha ungefär en månad där jag inte behöver planera exakt vad jag har i kylen för att det ska hålla sig över helgen, när jag ska hinna med storstädningar och när jag måste tvätta för att ha med nog med kläder ut i skogen. Jag kommer få lattja med häst ändå över jul eftersom jag ska hänga lite med pållen jag börjat rida här hemma, så det kommer bli en finfin "vinter"!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.