Chrome Pointer

Tävling på Instagram!

   För att fira att vi nått upp till 45k Instagramföljare håller jag just nu i en tävling på Instagram! Om man vill delta måste man dela denna bild på sitt Instagramkonto, berätta om hur sin drömhäst i SSO ser ut/skulle se ut om den fanns samt tagga tävlingstaggen i inlägget.
   Övriga regler som precis som alltid gäller är:
  • Man kan inte ha privat konto (då kan jag ju inte se bidragen)
  • Alla bidrag måste skrivas på engelska (vore ju dötrist om jag håller tävlinge på engelska och sen plockar svenska bidrag, de internationella följarna förstår ju då inte alls vad som pågår...)
   Om ni är nyfikna på de redigeringar jag gjort tidigare kan ni klicka HÄR. Om ni däremot vill se de redigeringar som vinnare i mina tävlingar tidigare har fått klickar ni HÄR!
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.