Chrome Pointer

Hej då Sparkle, och hej Sparkle!

   Så jag har redan bytt ut två ponnyer, Eevee och Savoy. Min prickiga ponny Spacepearl, aka Sparkle, har alltid stått mig väldigt nära hjärtat då hon dök upp i spelet och charmade sig rakt in i mitt hemstall på rekordtid under en period då jag mådde rätt dåligt och inte hade motivation till något alls. Den där lilla pixelponnyn med prickig näsa gjorde mig glad bara av att titta på henne och mitt stora hopp då det var dags för ponnyremake var att jag skulle kunna ge min fina, fina lilla Sparkle en uppdatering inne i mitt stall. ÅH MIN GLÄDJE DÅ DET BLEV SÅ!
 
   Dags att säga hej då till mitt lilla ponnyhjärta!
 
   SÅ PERFEKT ♥
 
   Äntligen hemma...
 
   ...och hej då Sparkle!
 
   Det här var LÄTT det hästbyte som varit lättast för mig! Helt underbart att känna att Sparkle blir kul att ha med sig på resor igen.
 
   Precis som med andra nya hästar numera får ni som är intresserade förlja levlandet av mitt nya troll under en livestream!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.