Chrome Pointer

Hej då Savoy, och hej Savoy!

   I takt med att fler ponnyer anländer till Jorvik pressas fler och fler in i mitt hemstall, haha... Men nu var det dags för min lilla ponnyskrutt Smokesong aka. Savoy att uppdateras. Savoy ligger nära hjärtat då han är den enda hästen i mitt hemstall som fått namn efter en riktig ponny, och han förtjänade verkligen en uppdatering för att få synas mer.
 
   Esme och den lille icke-namngiva Jorvikshireterriern tar sig en sista look på ponnyn som varit en del av familjen Silverforce i flera år
 
   Ponnyerna är inte snarlika, men färgen är lik nog för att jag ska tycka det känns okej att byta upp mig. Det är ju ändå inte som att jag kommer rida runt på en av de gamla ponnyerna igen...
 
   Why hello there handsome!
 
   Savoy inspekterar nykomlingen...
 
   ...och så är det dags att säga tack och hej. Hej då Savoy, och välkommen Savoy!
 
   Denna nya ponny ska förstås levlas, vilket kommer ske under en livestream! Lär ske någon gång under hösten.


Eva Bunnyland

Jag köpte samma lilla sak, Stormdawn ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.