Chrome Pointer

Slut på det roliga! (Typ)

   Hemma igen! Nu blir det inga mer hästar för mig på ett tag - ja, förutom digitala sådana som jag träffar dagligen då, hehe. Nu är det bara lite mer än tre veckor innan jag flyttar så nu ligger fokus på det.
 
   Jag har hunnit få frågor både här och på YouTube om jag ska ta upp JoJo Siwa-rosetterna som kom till SSO i onsdags och svaret är nej. Rosetterna finns bara i spelet fram till på onsdag och jag har helt enkelt inte tid att leta rosetter - och jag har ännu mindre tid att dokumentera det, allra minst på video. Då jag har flyttat är målet att jag alltid ska kunna dokumentera olika event i spelet på något sätt, men just nu går det inte och så är det.
 
   Förutom att fortsätta med det eviga sorterandet och packandet ska jag idag välja tio vinnare från min senaste tävling på YouTube! Kommer ta tid att läsa igenom alla bidrag, men det ska bli kul ^^
 
   Bild från RIding Club Championships


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.