Chrome Pointer

Sen kväll med Esme

   Den här helgen har jag gått igenom majoriteten av mina gamla SSO-bilder och sorterat dem på riktigt för första gången på flera år. Jag har haft så sjukt mycket hästbilder som legat och väntat på att publiceras en dag, men nu åkte allihop in i arkivet istället. Vissa av dem var kvar från innan animationsuppdateringen 2016... Så de var riktigt gamla. Nu ska framtida hästbilder till åtminstone 95% bestå av nytagna bilder med korrekta animationer, haha! Känns ju dumt att ligga åratal efter då man pratar om ett spel som jag till och med jobbar med...
 
   På tal om nya hästbilder kan jag då för första gången visa upp en bild på Stardust! Hon är den enda av mina 60+ hästar som inte har ett smeknamn eftersom hennes namn passar bra nog, haha. Jag var jättekär i den här connemaran från första sekund och köpte den så snart jag bara kunde - alltså direkt då hästen kom till spelet. Har dock inte börjat levla henne än, har ju nämligen en liten plan för henne som jag ska ta upp då tiden kommer...
   Det här betyder att jag har tre connemaror nu; Quill (bruna connemaran från Dundull), Jirachi (borkfärgade connemaran från Paddockön) och Stardust. Skulle inte banga på att köpa fler, hehe. Jag är inte mätt på den här hästen och skulle helst ha typ en mijon olika färgvarianter på den x)
 
   Esme, Stardust och en liten groda i sadelväskan ute på tur
 
   Och, jag vet att sidan "Mina hästar" här på bloggen är otroligt dåligt uppdaterad. Tror inte ens att jag rörde den under förra året...? (När farao kom Lipizzanern haha) Jag måste komma på hur tusan jag ska göra med den nu då jag har så många hästar i spelet. Samtidigt går jag i lite tankar om att uppdatera några hästar, alltså sälja av ett par och ersätta dem med nyare hästraser med liknande färg. Mer om det en annan gång though, för nu är det sent och tant Esme behöver sova för att orka jobba i morgon. Tänk på det, särskilt ni som har skola i morgon, sömn är viktigt! Natt på er!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.