Chrome Pointer

"Naturbilder" från Pandoria

   Något jag verkligen uppskattar är då SSO's uppdrag ger en chansen att fota stora "naturbilder" genom cutscenes/cinematics. Jag gillar nämligen att det ger möjlighet till att fota fina bilder, hehe...
 
   Jag vet verkligen inte riktigt hur det kommer sig att de här bilderna har varit ovisade, men bättre sent än aldrig! De är förstås fotade i augusti förra året, då Pandoria slog upp portarna.
 
 
 
 
 
 
 


Oliv

Är det okej om man använder dessa bilder?

Svar: Så länge som du ger cred, ja!
Esmeralda Silverforce

Smulan

Hur coolt vore inte det där om man fick dem som wallpapers från SSO. Så man kan ha dem som bakgrunder i bra upplösning på mobilen och datorn! <3

Svar: Du skulle kunna dra ner bilder från Pandorias sida på Jorvikipedia - bilderna där är 1920x1080 och funkar därmed bra för de flesta datorskärmar!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.