Chrome Pointer

Underbara tanke...

   Vet ni hur mycket jag ser fram emot dagen jag bor ensam?! Jag bor ju fortfarande hemma med familjen och det är vidrigt. Jo jag älskar familjen, men jag är introvert och behöver eget space. Jag har så mycket problem med det här att klippa videor också, för så fort som det kommer minsta pip från mina högtalare ska man ge sig sjutton på att någon öppnar min dörr och frågar "vad gör duuuuu?" - man blir ju TOKIG!
 
   Det är alltså det jag gör just nu - klipper video. Eller ja, jag försöker. Det är ju som att alla Jupiters månar måste stå i linje för att det ska fungera och för att man ska kunna koncentrera sig. Mina hörlurar är trasiga och det går inte att stoppa in hörlurar i dem, så jag kan bara använda mig av hörlurar med USB-uttag, vilket gör att jag hatar att klippa videor med hörlurar på eftersom det blir klumpigt jag inte helt trivs med de jag har. De funkar bra för mina videoinspelningar, men att klippa med dem på... usch nej. Borde fundera på ett par andra... eller helt enkelt ett nytt högtalarsystem eftersom jag har ärvt det jag har idag och det är både uråldrigt och halvtrasigt.
   På tal om att kasta ur sig asmycket pengar, idag har jag beställt de första delarna till min nya dator. Paret som ska hjälpa mig att bygga ihop den ska dock åka bort snart, så det tar nog en månad innan jag har den hemma... Men det tar emot lite, jag har ju lagt undan pengar just för det här och hade en STOR budget men jag har inte köpt allt och är redan uppe i ca 14.000kr, vilket ändå är mycket pengar x) Har nog aldrig förr gjort av med så mycket pengar på en dag, haha...
 
  Eftersom jag inte har något mer intressant att komma med för stunden för ni en bild på Esme och Alomomola!


Delfina

Känner igen det där, har själv fyra småsyskon som jämt undrar vad jag håller på med på mitt rum haha.

Amanda Rainwood

Känner verkligen igen det där, avskyr att inte riktigt kunna dra mig undan om jag behöver det :/

(Har by the way skapat en SSO-blogg på tumblr, har knappt postat något egen ännu men kolla gärna in om du känner för det någon gång! ^-^)

Rose Shadowlee

Jag antar att en skylt som säger "vill inte bli störd" inte kommer fungera? X3

Svar: Har försökt det både en och två gånger genom åren, vilket brukar sluta med en mamma som stoppar in huvudet och säger "varför har du satt upp en sån där?" -.-
Esmeralda Silverforce

Filipa

Kämpa på! ❤️ Möjligt att jag kommer ligga lite lågt med att kommentera ett tag eftersom det är nåt konstigt med internetet hemma, beror på hut snabbt vi lyckads fixa det 😵😂

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.