Chrome Pointer

Sista dagen!

   Sista dagen på Comic Con nu! :D
 
  Esme och Knightley


Alyssa Shyfall

Hoppas du haft det kul på comic con ;)
Själv är jag hemma och har sjukt ont i halsen. Orkar knappt äns prata ._.

Filipa

Krya på dig Alyssa ❤️ Låter jättekul att ha varit på Comic Con, hade jag kunnat hade jag gärna svängt förbi!

Tindra Queenpie

Min BFF var där och tog bild med dig och Ylva, var själv på Gröna Lund och hade det kul, men min kompis mamma la upp en bild på insta, blev liiite avis xD

Sigrid Winterdotter

Ja, det var så kul!!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.