Chrome Pointer

Nu blir det effektivt!

   Jag ska spendera resten av min dag med videoinspelningar, dels för att jag är lite orolig över min nuvarande dator så jag tänkte passa på att spela in grejer så jag har för ett tag framöver. Det gick inte jättebra att spela SSO i morse - datorn hänger sig typ hela tiden och kan absolut inte ha två program igång samtidigt, så jag får se om jag kan spela in något alls. Att fota bilder med Fraps var nästan omöjligt... (jag kommer dock prata om uppdragen jag spelade idag, måste bara prioritera annat först)
 
   Så medan jag försöker rädda det som räddas kan (typ) har jag två roliga saker att dela. Dels har min nya engelska YouTube-kanal idag nått 400 prenumeranter, vilket är en galen siffra på inte ens tre veckor. Så kul! Dels finns det nu ett nytt avsnitt av SSO Ride Through ute, så here you go!
 
 


Filipa

Grattis! Tycker det är jättesmart att du har en engelsk kanal också, på så sätt når du ju ut till ännu fler än bara dem i Sverige! Din engelska är väldigt bra också, när jag ska prata engelska en längre stund stakar jag mig och glömmer bort mig, men du är jätteduktig på det! All cred till dig, ha det bra ❤️

Drusi Swordbaker

Hej Esme! :D

Undrar om du kan något tips bara sådär så att det kommer läsare till ens blogg? Startade precis en men den e liksom lite "undangömd".. c:
Vet att det kanske inte e rätt kommentar på just detta inlägg, men aja ;)
Ha en bra dag!

Svar: Kommentera andra bloggar och se till så att du bifogar din blogg i fältet "URL", om du har Insta/YouTube/andra sociala medier kan du där berätta att du har startat blogg. Genom att börja så och helt enkelt uppdatera ofta med bra material kommer läsarna dyka upp!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.