Chrome Pointer

Level 21!

   Aaaah, äntligen! Det är alltid en häftig känsla då man uppnår nya levlar. Jag hoppas att man får lite värt för mödan framöver though - om det fanns kläder man kunde köpa på högre nivåer skulle man ju bli mer taggad på att nå dit. Jag som inte tävlar championat t ex (nej, jag vet inte vilka poäng som går upp då man levlar upp) tjänar ju absolut ingenting på det här mer än att det är lite coolt. I en drömvärld skulle man alltid få någon belöning då man levlar upp, men sån tur har man ju inte åtminstone haft som det sett ut de senaste (snart) 6 åren ;)
 
  Nytillskottet Coco fick äran att vara dagens häst!


Sigrid Winterdotter

Hey, man får visst en belöning! Ökade färdighetspoäng!!

Svar: Det har ju dock noll värde om man inte är intresserad av att tävla...
Esmeralda Silverforce

Filipa

Grattis! Kämpar fortfarande mot lvl 20, med bara arkeologi i epona och islandshästtävlingen kvar 😂 Jag gör alltid hästmarknad och högtidsuppdrag (så länge jag inte är bortrest det vill säga), men eftersom jag blev starrider först hösten 2016 har jag inte kunnat göra så många... Jag hittade spelet och skaffade det hösten 2015, men sen tog jag en paus fram till sommaren 2016, köpte starrider på hösten, and here we go, spelat nästan varenda dag jag kunnat sedan dess, och har inga planer på att sluta 😊❤️

Sigrid Winterdotter

Sant, hade vart trevligt om man fick (leveln)x10 JS.. t.ex att du hade fått 210 js osv

Manda

Hur många xp måste man ha för att nå level 21?

Svar: 80 000!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.