Chrome Pointer

Inte kul att vara vuxen :(

   Chefen från mitt sommarjobb ringde mig tidigt i morse. Hon ville snacka jobb och bjuda in mig till att åka iväg och bo på hennes gård någon helg, jag försökte avbryta henne för att fråga om viktigare saker - typ som hennes nya hundvalp. VALP! Jag behöver mer hundar i mitt liv.
   Annars har det varit en sån där dag då man inte hunnit med hälften av det man tänkt och fått laga mat, handla, städa och massa annat och först nu kunnat hitta på saker man faktiskt vill göra, huehue...
 
   Idag hämtade jag ut de sista delarna till min nya dator. Den här datorn är en så sjukt dyr historia x) Känns så värt det though, nu då jag försökte sätta mig för att blogga hade jag lämnat min dator igång då jag åkte hemifrån i morse och jag var tvungen att starta om den för att den skulle responda alls. Gick att röra datormusen men inte att klicka på något alls. Stabilt!
 
   Vi avslutar med att prata om något skoj från SSO - denna bild släpptes tidigare idag, och det verkar som att vi kommer få något intressant i present på onsdag! SSO fyller ju år snart och de sätter igång sitt firande rätt tidigt i år. Ska bli skoj!
 
   Vad tror ni det är för något på bilden?
 
 

Next week we are celebrating our 6th anniversary, but the fun will begin on Wednesday! This year we are giving away something super cool - with a special ability! Can you guess what it is? 🤔

Ett inlägg delat av Star Stable (@starstableonline) Sep 25, 2017 kl. 5:12 PDT







Filipa

Kanske nya husdjur, eller typ en jordekorre-version av Spirit= man ska springa runt som en tok för att försöka hitta det där djuret och så får man kanske något för det 😂 Skulle även vara kul om det var en fortsättning på James/jordekorre/G.E.D-uppdragen, men de kändes faktiskt ganska avslutade. Får väl helt enkelt vänta och se 😊❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.