Chrome Pointer

ÄNTLIGEN HELG!

   Ni förstår inte min lycka över att ha två dagar utan NÅGONTING planerat! Inga tider att passa och jag får göra precis vad jag vill, och dessutom är jag ensam hemma. Jag höll på att börja grina i veckan då min mamma sa att hon kanske skulle stanna hemma i helgen, så mycket har jag sett fram emot det här, haha. Nu är jag lite senare hem än jag tänkt eftersom jag tog mig en sväng tvärs över stan och lämnade av ett par saker hos en kompis, men nu är helgen minminmin ♥
 
   Det innebär att jag nu ska sätta mig med lite arbetsuppgifter mitt extrajobb bad om hjälp med (som jag borde ha gjort redan i måndags men det hanns inte med i kaoset med att komma in i vardagen) så det är helt ur världen och förbereda inför i morgon då jag ska börja spela in nya videor till min stackars YouTube-kanal. Visste ni att det är NI som finansierat min nya dator, som kommer vara viktig för kanalen framöver? Alla pengar som går till den är nämligen pengar jag tjänat in på min kanal, vilket är en cool känsla. Man kan komma långt på att göra saker man tycker om, och man kan faktiskt tjäna pengar samtidigt som man har kul!
 
   Jag upprepar det som brukar sägas på SSO-kontoret - Work hard, Play hard! Nu ska jag jobba lite och sen ska jag ha kul! ^^
 
  Esme och Ash turistar runt utanför Pandoria


Filipa

Aw, vad bra att vi kunnat hjälpa dig lite med något iallafall, du är såå värd det ❤️ Ha en jättebra helg! ❤️

Sigrid Winterdotter

Åh! <3 Förhoppningsvis mår jag lite bättre efter helgen också, men jag vet inte... Känns som om jag alltid är utmattad :/

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.